Cine suntem?

Te invităm să ne cunoști în rândurile ce urmează...

Despre CampSpirit.ro


O companie românească înființată în decembrie 2020 de către doi antreprenori dornici să ofere clienților alternative lipsite de griji și cât mai relaxante de petrecere a timpului liber, cu rulota, în natură. 

Revoluționăm modul în care se închiriază rulotele în România!

Cu toate că am apărut recent in piața de închiriere a rulotelor, zi de zi prin pasiunea și dorința noastră transformăm închirierea unei rulote într-un proces cât mai simplu, astfel încât experiența petrecerii timpului cu rulotele noastre să fie, de la primul contact până la finalul sejurului, una cât mai relaxantă și de neuitat.


Câteva cuvinte despre provocările, visurile și valorile noastre.

CampSpirit este un start-up ce oferă spre închiriere rulote turistice, într-un concept unic, all-inclusive. Practic, clienții noștri trebuie să se preocupe doar de hainele pe care le vor lua cu ei în bagaj și locațiile pe care le vor vizita, de restul lucrurilor necesare ne ocupăm noi.

Motivația de a porni CampSpirit

Am început CampSpirit pentru că am observat pe propria piele cât de greu este să te muți cu casa după tine atunci când dorești să traiești experiența libertății date de vacanța cu rulota.

Nu ne venea să credem ca în 2020 la închirierea unei rulote trebuia să "pui in bagaj" și toate cele necesare locuirii într-o rulota pe perioada închiriată: vase pentru gătit, vesela, tacâmuri, grătarul propriu, perne, așternuturi, prosoape, scaune, masa de camping, etc. Practic, cu atâtea bagaje, am avut senzația că ne mutăm, nu că plecăm într-un concediu cu rulota.


Cum ne dorim să schimbăm lucrurile?
Credem ca ai lucruri mai bune de făcut decât sa-ți pierzi timpul gândindu-te dacă ai luat cu tine tot ce ți-ar putea trebui pe parcursul unui concediu cu rulota și că nu are niciun sens să te stresezi atunci când pleci într-o astfel de experiență.


De aceea, am creat CampSpirit.ro!
Cu rulotele CampSpirit nu-ți mai bați capul cu lucrurile care ar putea să-ți fie necesare în  vacanță. Vei găsi la noi rulote pregătite și dotate cu toate accesoriile necesare, indiferent de perioada pe care dorești să o petreci. Noi ne ocupăm de tot!

Practic, îți punem la dispoziție un parc nou de rulote, compus din rulote premium, accesorizate cu tot ce se poate din punct de vedere al siguranței rutiere cât și din punct de vedere al confortului oferit în timpul locuirii în ele, verificate periodic și dotate cu tot ce ai putea avea nevoie în vacanța mult visată, în timp ce tu îți vezi de relaxare și de planurile de vacanță.


Să închiriezi o rulota de la CampSpirit e mai simplu decat ți-ai putea imagina: Ai doar trei pași de făcut:
1. Ne trimiți o solicitare online în care ne oferi câteva detalii pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă. 

2. Ulterior confirmării disponibilității unei rulote și transmiterii ofertei, ne furnizezi câteva detalii pentru a ne asigura de respectarea condițiilor de tractare a unei rulote.

3. Odată confirmata îndeplinirea condițiilor de tractare a unei rulote, semnăm contractul și ești gata de plecare în vacanță!

 

Ce ne dorim?

Ne dorim ca în următorii ani cât mai mulți români să experimenteze un concediu relaxant cu rulota măcar o dată.

 

Care sunt valorile noastre?

Responsabilitate

Se află la baza a tot ceea ce oferim clienților noștri, iar siguranța, în principal a clienților cât și a rulotelor noastre ne preocupă pe toată perioada închirierii.

Să-ți oferim spre închiriere o rulotă sigură și de calitate, este prioritatea noastră. De aceea am asigurat CASCO fiecare rulotă astfel încât pe parcursul închirierii unei rulote îți oferim GRATUIT această acoperire.

 

Calitate

Toate rulotele noastre sunt trecute printr-un proces de verificare și pregătire riguros prin care ne asigurăm că funcționează fără cusur înainte să ajungă în mâinile tale. Ne preocupăm mereu pentru a ne asigura ca experiența de închiriere a unei rulote e foarte plăcută și ușoară.

 

Simplitate

Închirierea și plecarea într-un concediu cu rulota nu trebuie să fie un prilej de a te muta cu toată casa. Așa că am gandit ca închirierea să fie simplă: CampSpirit se ocupă de tot ce ai putea avea nevoie pe parcursul vacanței cu rulotele noastre, iar tu îți vezi de ale tale și îți pui doar hainele în bagaj.

Închirierea rulotei potrivite și plecarea în concediu tocmai ce a devenit mai simplă. Nu mai trebuie să te gândești sau să cauți prin zeci de site-uri sau grupuri de specialitate ce anume trebuie să iei cu tine când pleci într-o vacanță cu rulota, ce dotări ar trebui sa aibă o rulota pentru a fi cât mai sigură, care e rulota potrivită în funcție de vreme sau să mergi la zeci de întâlniri cu proprietari de rulote vechi oferite spre închiriere  până când găsești acea rulotă fără cusur. Pe CampSpirit.ro toate rulotele sunt dintre cele mai noi, premium, super accesorizate, verificate și alegi fix ceea ce e potrivit pentru tine!

 
Transparență

Cu CampSpirit știi mereu ce primești și care sunt opțiunile și dotările rulotelor pe care ți le punem la dispoziție. Lăsăm platformele pe care suntem prezenți să publice toate review-urile primite despre serviciile noastre și ce cred oamenii despre închirierea unei rulote de la noi. 

Pentru CampSpirit, tu ești cel mai important!

 

CampSpirit.ro

Servicii complete de închiriere a rulotelor, așa cum ar trebui sa fie!