Probabil ai ajuns deja la concluzia că ieșirile cu rulota nu se rezumă doar la concediu. Oare unde să mergem în următoarea ieșire?

Salutare,

Echipa CampSpirit.ro se gandeste la voi de fiecare dată așa că vrem să vă facem viața mai ușoară.

De acesta dată, vă invităm, virtual, să experimentați o locație excelentă pentru o scurtă ieșire cu rulota la munte alaturi de familie și de prieteni.

Plaiul Foii – Camping Popasul Alpinistului- este tot ceea v-ați putea dori de la un camping din zona de munte. Pentru cei ce cunosc zona Zărnești – Rucăr - Bran, probabil că zona Plaiul Foii să vă fie foarte cunoscută. Situat la 201 km de Bucuresti, campingul pe care îl recomandăm, cu siguranță se va ridica la standardele unui rulotist împătimit sau a turiștilor la prima aventură de acest gen. Pe lângă distanța rezonabilă față de București, mai este un element care să vă determine să vizitați locația. Este vorba despre drumul de acces. Putem spune că împlinește așteptările noastre, ale celor ce ținem la rulote și autoturisme deopotrivă. Asfalt până în camping!

Organizare camping

Deși nu este un camping foarte complex, zona destinată campării este una ce duce cu gândul la terenurile de golf ce le vedem la TV. Proprietarul are grijă ca totul să arate impecabil din acest punct de vedere.

Pe lângă acesta zonă, în curtea campingului se regăsește o zonă cu foișoare și balasoare pentru relaxare, spălător extern, toalete și dusuri, la care se adaugă inclusiv o pensiune generoasă pentru cei ce nu sunt obisnuiți să călătoarească cu rulota. Ceea ce vă putem spune despre grupurile sanitare este ca sunt bine întreținute și, mai mult, gazdele se ocupau în toamna târzie a anului trecut să contruiască ceva mai mare pentru oaspeții lor.

Facilități:

Campingul dispune de cele necesare turismului cu rulota: energie electrică, WiFi, apă curentă, loc pentru deversarea apei gri dar și pentru apa neagră, grupuri sanitare și dusuri cu apă caldă, o trambulina pentru cei mici, un mic iaz amenajat la interior și balansoare, poziționate asftel încât să vă ofere o priveliște minunată la versantul stâncos al Pietrei Craiului.

Împrejurimi:

Camping Popasul Alpinistului este situat chiar “peste drum” de masivul Piatra Craiului, unul dintre cei mai spectaculoși munți din România. Astfel, priveliștea din camping către masiv este de mare efect. Doar imaginați-vă cum este să te trezești și pe geam să dai cu ochii de tabloul astă pictat, parcă, de natura.

Zona este una turistica cu o varietate de posibilități de parcurgere a traseelor montane, plimbări în natura, vizitarea unor atracții turistice renumite precum: satele Măgura și Peștera, Prăpăstiile Zărneștilor, Cascada 7 izvoare, Lacul Scropoasa, Sanctuarul Urșilor Libearty. Nu este de ratat nici drumul TranBucegi, cunoscut sub numele de Drumul Babelor, ce face legatura intre Sinaia si cabana Piatra Arsă.

Asadar, tot ce ramane sa faci este să te pregătești de aventură, să ne contactezi și să-ți rezervi o rulotă care să te insoteasca către o ieșire la munte, pe care sigur nu o vei uita.

 

Ne vedem în curând!

Cu drag,

Echipa Campspirit.ro