Descoperă Clisura Dunării! O destinație de vacanta cu rulota ce nu trebuie ratată.

Salutare,

Iată-ne la al 4 -lea articol al blogului nostru, ocazie cu care vrem să vă povestim despre o destinație de excepție – Clisura Dunării.
Această minunată parte a țării ne dezvăluie peisaje senzaționale așa că, ar fi păcat să nu profităm de culorile crude ale primăverii dar și de nivelul scăzut de aglomerație din această perioadă, pentru a o vizita.
Încă de la început vă spunem că traseul parcurs cu rulota din București până la campingul pe care l-am vizitat, a fost unul lejer, iar starea drumului e una bună.
Odată ajunși în zonă, am mers direct la camping, despre care auzisem numai păreri bune.
Camping-ul Mala, căci despre el este vorba, e o locație cochetă, cu mult verde, curățenie și liniște, de care suntem convinși că vrem cu toții să profităm.

Organizarea camping-ului.
Campingul se întinde pe o suprafață relativ restrânsă, însă acest aspect este compensat de grija pe care proprietarii o au pentru locație dar și de facilitățile de care dispune. Este suficient spațiu atât pentru rulote, cât și pentru autoturisme, autorulote dar și corturi.
Astfel, în camping se poate campa pe laturile proprietății, iar pe latura dinspre Dunăre este situată clădirea principală, unde se regăsesc grupurile sanitare și dușurile.

Facilități:

Campingul dispune de următoarele facilități: energie electrică, apă curentă, loc pentru deversarea apei gri dar și pentru apa neagră, grupuri sanitare și dușuri cu apă caldă și WiFi.
Cred că pot fi trecute la capitolul acesta și regulile privind liniștea. Da! Gazda are mare grijă să fie respectată liniștea turiștilor.

Împrejurimi:

Pentru a savura din plin defileul creat de fluviu în munții Carpați, nu trebuie sa ratați o plimbare cu barca, activitate care se poate realiza foarte ușor cu ajutorul localnicilor care organizează astfel de călătorii. Astfel, veți parcurge Cazanele Mari si Cazanele Mici, parte din Parcul Național Porțile de Fier, veți admira chipul lui Decebal, Tabula Traiana, mânăstirea Mraconia, peștera Ponicova si, dacă dorești, poți vizita peștera Veterani.
Sigur, nu este singura activitate ce o poți face aici așa că vei găsi posibilități de practicare sporturi nautice, ciclism sau trasee montane precum Ciucarul Mare (munții Almajului) de unde vei avea o priveliște minunată asupra Cazanelor si golfului Dubova.
Dacă iei în calcul faptul că rulota poate fi lăsată în camping (avantajul rulotelor) poti vizita inclusiv orașul Orșova sau, ceva mai departe, Băile Herculane.

După cum vezi, există locuri minunate in România așa că te invităm să îți pregătești bagajul, să inchiriezi o rulota de le CampSpirit.ro și să dai PLAY la aventură și timp de calitate.
Ne vedem în curând!

Cu drag,
Echipa CampSpirit.ro – Inchirieri Rulote