CampSpirit.ro - închirieri de rulote, așa cum ar trebui să fie!

CampSpirit.ro – Cine suntem?

  

Salutare !  

 Din dorința de a fi mai aproape de voi, iată-ne și pe blog. 

 Noi suntem Adrian și Cosmin, doi iubitori de natura, libertate și călătorii în aer liber. Vrem să contribuim și să invățăm despre rulotism alături de voi.

 După foarte mulți ani de ieșiri cu cortul, în care ne-am îndrăgostit iremediabil de liniștea și libertatea date de pădurile, munții și litoralul României, am decis că e momentul să experimentăm și ieșirile cu rulota sau autorulota.

 În mod firesc, următorul pas a fost să plănuim un concediu în acest fel. Planul a fost imediat pus pe hârtie și părea destul de simplu. Închiriem o rulota, respectiv o autorulotă și plecăm.

 Totuși, pană la a ne pune la drum, am întâmpinat prima provocare - ce ar trebui sa avem în “bagaj” în momentul în care plecăm la drum cu o rulota inchiriată?

 De fapt a început o adevărată aventură on și offline, în căutarea de răspunsuri, liste și sfaturi, deoarece chiar ne doream să avem tot ce ne-ar trebui.

 Inițial am crezut că ne va fi ușor dar nu ne-a venit să credem că la închirierea unei rulote a trebuit să ne asigurăm  și toate cele necesare locuirii în ea pe perioada închiriată. Cu atâtea bagaje cu câte am plecat noi, am avut senzația că ne mutăm, nu că vorbim despre concediu. Discutăm desigur, așa cum probabil ați și ghicit despre: perne, pilote, veselă, vase pentru gătit, tacâmuri, grătar propriu, scaune, masă de camping…… lista a continuat.

 Într-un final am reușit să le punem pe toate în ordine și am plecat într-o vacanță prin țară despre care  putem spune că, în ciuda provocărilor logistice, ne-a adus o experiență de neuitat.

Motivația de a porni CampSpirit.ro - Inchirieri Rulote

 Am observat pe propria piele cât de greu este să te muți cu casa după tine atunci când dorești să traiești experiența libertății date de vacanța cu rulota și, în unele cazuri, calitatea precară a rulotelor sau a puținelor accesorii puse la dispoziție, am decis să înființăm CampSpirit.ro - Inchirieri Rulote.

 Astfel, a luat naștere o companie românească înființată în 2020 de doi antreprenori dornici să ofere iubitorilor de natura alternative lipsite de griji și cât mai relaxante de petrecere a timpului liber, cu rulota, în natură.

 Un concept care să te scape de „stresul” necunoscutului și al întrebărilor: eu ce pun in bagaj? Oare am luat la mine toate lucrurile de care am nevoie? Ce mi-ar mai trebui într-un concediu atunci când inchiriez o rulota?

 Lasă în grija noastră răspunsurile la aceste întrebări pentru că nu are niciun sens să te stresezi atunci când pleci într-o astfel de aventură. Cu siguranța ai lucruri mult mai importante de pregătit.

 Tu va trebui să vii doar cu hainele în bagaj și chef de aventură!

 Vei găsi la noi rulote pregătite de inchiriere și dotate cu toate accesoriile necesare, indiferent de perioada pe care dorești să o petreci. Noi ne ocupăm de tot și îți punem la dispoziție, într-un concept unic, All-Inclusive, tot ce ai putea avea nevoie pentru o vacanță lipsită de griji.

De aceea, am creat CampSpirit.ro - Inchirieri Rulote!