Ești în căutarea unei locații excelente de petrecere a vacanței de vară cu rulota?

Salutare!

Ei bine, în cel de-al doilea articol al blogului nostru îți vom face o propunere excelentă de destinație pentru a petrece o vacanță de vară cât mai relaxantă cu rulota.

Știi doar că ne dorim  să ai parte de experiențe de neuitat  atunci când închiriezi o rulotă de la noi, așa că în cele ce urmează iți vom propune o destinație pe care noi am testat-o deja.

Anul trecut, în plină pandemie ne-am hotărât să ne petrecem vacanța la mare, în Grecia. Astfel, după mai multe căutări, am decis să mergem în zona Halkidiki și anume pe brațul Athos, în  Ouranoupoli Camping & Bungalows

Am citit review-uri, am întrebat cunoscuți și am primit referințe bune despre această locație.

Campingul este bine organizat, curat, gestionat de oameni primitori și dispuși să te ajute în orice moment.

Organizarea campingului:

Campingul este împărțit în mai multe zone, astfel: o zonă pentru rulote care staționează permanent, o zonă pentru rulote respectiv turiști cu  cortul care campează pentru perioade scurte sau aflați în concediu prin zonă, respectiv o zonă cu rulote staționare și bungalouri oferite spre inchiriere. 

Zona destinată rulotelor aflate în tranzit sau concediu, este una destul de generoasă, care oferă o perspectivă plăcută asupra mării Egee și a insulei Ammouliani, situată chiar vis-à-vis. 

Campingul dispune de zone generoase si foarte curate pentru dușuri, toalete și locuri de spălat vesela.

Chiar lângă plajă veți găsi restaurantul propriu, magazinul, precum și o zonă special amenajată pentru duș, foarte util atunci când părăsești plaja. 

Facilități:

Locația are tot ce îi trebuie unui turist cu rulota: plaja privată cu umbrele și șezlonguri, zonă de înnot protejată, dușuri cu apă caldă permanent, grupuri sanitare foarte curate și bine întreținute, loc pentru deversarea apei gri dar și loc special amenajat pentru apa neagră, parcele spațioase cu umbrar, energie electrică la fiecare parcelă, sursă de apă în proximitatea rulotelor, spălător vase, ladă frigorifică, magazin, WiFi gratuit și loc de joacă pentru copii.

Dacă rulota cu care vă petreceți concediul deține montat un aparat de aer condiționat, în acest camping nu ve-ți avea nicio problemă privind operarea acestuia. 

Împrejurimi:

Zona turistică deschisă publicului este situată în nordul brațului Athos. Cele mai importante localități sunt Ouranoupoli, Nea Roda și Ierissos. Aici veți găsi plaje amenajate, cu nisip fin și pietriș pe alocuri, unele dintre ele fiind semnalizate cu Steag Albastru.

Ouranoupoli este cea mai populară localitate de pe acest braț și este situată la circa 1.5 km de camping. Aici veți găsi și cele mai populare restaurante, taverne, magazine de suveniruri sau magazine specializate în comerțul cu ulei de măsline și măsline, majoritatea afaceri de familie așa cum este și Camping Ouranoupoli.

Tot în Ouranoupoli veți găsi mai multe fast food-uri sau pizzerii de la care vă puteți comanda cu livrare gratuită în camping pizza favorită, gyros-ul sau felul preferat de mâncare.
Poze și filmări din acest camping frumos, găsești pe canalul nostru de YouTube, aici:  Ouranoupoli Camping & Bungalows.


Deci, ești gata să descoperi această destinație frumoasă de vacanță cu rulota? 

La CampSpirit.ro - Inchirieri Rulote,  îți punem la dispoziție, într-un concept unic All Inclusive, tot ce vei avea nevoie pentru petrecerea vacanței cu rulota. Tu trebuie să-ți pui în bagaj doar hainele și cheful de aventură.

Închiriază o rulotă de la noi și rezervă-ți chiar acum sejurul în Ouranoupoli Camping. 

Petrecerea vacanței cu rulotele închiriate de noi, va fi o experiență relaxantă în care veți avea parte de deconectarea la care visați.


Cu drag,
CampSpirit.ro - Inchirieri Rulote